Inflammatory potential of the diet and risk of gastric cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study

  1. Agudo, A.
  2. Cayssials, V.
  3. Bonet, C.
  4. Tjønneland, A.
  5. Overvad, K.
  6. Boutron-Ruault, M.-C.
  7. Affret, A.
  8. Fagherazzi, G.
  9. Katzke, V.
  10. Schübel, R.
  11. Trichopoulou, A.
  12. Karakatsani, A.
  13. La Vecchia, C.
  14. Palli, D.
  15. Grioni, S.
  16. Tumino, R.
  17. Ricceri, F.
  18. Panico, S.
  19. Bueno-De-Mesquita, B.
  20. Peeters, P.H.
  21. Weiderpass, E.
  22. Skeie, G.
  23. Nøst, T.H.
  24. Lasheras, C.
  25. Rodríguez-Barranco, M.
  26. Amiano, P.
  27. Chirlaque, M.-D.
  28. Ardanaz, E.
  29. Ohlsson, B.
  30. Dias, J.A.
  31. Nilsson, L.M.
  32. Myte, R.
  33. Khaw, K.-T.
  34. Perez-Cornago, A.
  35. Gunter, M.
  36. Huybrechts, I.
  37. Cross, A.J.
  38. Tsilidis, K.
  39. Riboli, E.
  40. Jakszyn, P.
  41. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1938-3207 0002-9165

Año de publicación: 2018

Volumen: 107

Número: 4

Páginas: 607-616

Tipo: Artículo

DOI: 10.1093/AJCN/NQY002 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible