Inflammatory potential of the diet and risk of gastric cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study
- Agudo, A.
- Cayssials, V.
- Bonet, C.
- Tjønneland, A.
- Overvad, K.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Affret, A.
- Fagherazzi, G.
- Katzke, V.
- Schübel, R.
- Trichopoulou, A.
- Karakatsani, A.
- La Vecchia, C.
- Palli, D.
- Grioni, S.
- Tumino, R.
- Ricceri, F.
- Panico, S.
- Bueno-De-Mesquita, B.
- Peeters, P.H.
- Weiderpass, E.
- Skeie, G.
- Nøst, T.H.
- Lasheras, C.
- Rodríguez-Barranco, M.
- Amiano, P.
- Chirlaque, M.-D.
- Ardanaz, E.
- Ohlsson, B.
- Dias, J.A.
- Nilsson, L.M.
- Myte, R.
- Khaw, K.-T.
- Perez-Cornago, A.
- Gunter, M.
- Huybrechts, I.
- Cross, A.J.
- Tsilidis, K.
- Riboli, E.
- Jakszyn, P.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1938-3207, 0002-9165
Año de publicación: 2018
Volumen: 107
Número: 4
Páginas: 607-616
Tipo: Artículo