Inflammatory potential of diet and risk of lymphoma in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition
- Solans, M.
- Benavente, Y.
- Saez, M.
- Agudo, A.
- Jakszyn, P.
- Naudin, S.
- Hosnijeh, F.S.
- Gunter, M.
- Huybrechts, I.
- Ferrari, P.
- Besson, C.
- Mahamat-Saleh, Y.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Kühn, T.
- Kaaks, R.
- Boeing, H.
- Lasheras, C.
- Sánchez, M.-J.
- Amiano, P.
- Chirlaque, M.D.
- Ardanaz, E.
- Schmidt, J.A.
- Vineis, P.
- Riboli, E.
- Trichopoulou, A.
- Karakatsani, A.
- Valanou, E.
- Masala, G.
- Agnoli, C.
- Tumino, R.
- Sacerdote, C.
- Mattiello, A.
- Skeie, G.
- Weiderpass, E.
- Jerkeman, M.
- Dias, J.A.
- Späth, F.
- Nilsson, L.M.
- Dahm, C.C.
- Overvad, K.
- Petersen, K.E.N.
- Tjønneland, A.
- de Sanjose, S.
- Vermeulen, R.
- Nieters, A.
- Casabonne, D.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1436-6215, 1436-6207
Año de publicación: 2020
Volumen: 59
Número: 2
Páginas: 813-823
Tipo: Artículo