Consumption of nuts and seeds and pancreatic ductal adenocarcinoma risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition

  1. Obón-Santacana, M.
  2. Luján-Barroso, L.
  3. Freisling, H.
  4. Naudin, S.
  5. Boutron-Ruault, M.-C.
  6. Mancini, F.R.
  7. Rebours, V.
  8. Kühn, T.
  9. Katzke, V.
  10. Boeing, H.
  11. Tjønneland, A.
  12. Olsen, A.
  13. Overvad, K.
  14. Lasheras, C.
  15. Rodríguez-Barranco, M.
  16. Amiano, P.
  17. Santiuste, C.
  18. Ardanaz, E.
  19. Khaw, K.-T.
  20. Wareham, N.J.
  21. Schmidt, J.A.
  22. Aune, D.
  23. Trichopoulou, A.
  24. Thriskos, P.
  25. Peppa, E.
  26. Masala, G.
  27. Grioni, S.
  28. Tumino, R.
  29. Panico, S.
  30. Bueno-de-Mesquita, B.
  31. Sciannameo, V.
  32. Vermeulen, R.
  33. Sonestedt, E.
  34. Sund, M.
  35. Weiderpass, E.
  36. Skeie, G.
  37. González, C.A.
  38. Riboli, E.
  39. Duell, E.J.
  40. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 1097-0215 0020-7136

Año de publicación: 2020

Volumen: 146

Número: 1

Páginas: 76-84

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.32415 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible