Dietary polyphenol intake in europe: The european prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC) study
- Zamora-Ros, R.
- Knaze, V.
- Rothwell, J.A.
- Hémon, B.
- Moskal, A.
- Overvad, K.
- Tjønneland, A.
- Kyrø, C.
- Fagherazzi, G.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Touillaud, M.
- Katzke, V.
- Kühn, T.
- Boeing, H.
- Förster, J.
- Trichopoulou, A.
- Valanou, E.
- Peppa, E.
- Palli, D.
- Agnoli, C.
- Ricceri, F.
- Tumino, R.
- de Magistris, M.S.
- Peeters, P.H.M.
- Bas Bueno-De-Mesquita, H.
- Engeset, D.
- Skeie, G.
- Hjartåker, A.
- Menéndez, V.
- Agudo, A.
- Molina-Montes, E.
- Huerta, J.M.
- Barricarte, A.
- Amiano, P.
- Sonestedt, E.
- Nilsson, L.M.
- Landberg, R.
- Key, T.J.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.J.
- Lu, Y.
- Slimani, N.
- Romieu, I.
- Riboli, E.
- Scalbert, A.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1436-6215, 1436-6207
Año de publicación: 2016
Volumen: 55
Número: 4
Páginas: 1359-1375
Tipo: Artículo