Flavonoid and lignan intake in relation to bladder cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study
- Zamora-Ros, R.
- Sacerdote, C.
- Ricceri, F.
- Weiderpass, E.
- Roswall, N.
- Buckland, G.
- St-Jules, D.E.
- Overvad, K.
- Kyrø, C.
- Fagherazzi, G.
- Kvaskoff, M.
- Severi, G.
- Chang-Claude, J.
- Kaaks, R.
- Nöthlings, U.
- Trichopoulou, A.
- Naska, A.
- Trichopoulos, D.
- Palli, D.
- Grioni, S.
- Mattiello, A.
- Tumino, R.
- Gram, I.T.
- Engeset, D.
- Huerta, J.M.
- Molina-Montes, E.
- Argüelles, M.
- Amiano, P.
- Ardanaz, E.
- Ericson, U.
- Lindkvist, B.
- Nilsson, L.M.
- Kiemeney, L.A.
- Ros, M.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Peeters, P.H.M.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.J.
- Knaze, V.
- Romieu, I.
- Scalbert, A.
- Brennan, P.
- Wark, P.
- Vineis, P.
- Riboli, E.
- González, C.A.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1532-1827, 0007-0920
Año de publicación: 2014
Volumen: 111
Número: 9
Páginas: 1870-1880
Tipo: Artículo