Nutrient patterns and their food sources in an international study setting: Report from the EPIC study
- Moskal, A.
- Pisa, P.T.
- Ferrari, P.
- Byrnes, G.
- Freisling, H.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Cadeau, C.
- Nailler, L.
- Wendt, A.
- Kühn, T.
- Boeing, H.
- Buijsse, B.
- Tjønneland, A.
- Halkjær, J.
- Dahm, C.C.
- Chiuve, S.E.
- Quirós, J.R.
- Buckland, G.
- Molina-Montes, E.
- Amiano, P.
- Huerta Castaño, J.M.
- Gurrea, A.B.
- Khaw, K.-T.
- Lentjes, M.A.
- Key, T.J.
- Romaguera, D.
- Vergnaud, A.-C.
- Trichopoulou, A.
- Bamia, C.
- Orfanos, P.
- Palli, D.
- Pala, V.
- Tumino, R.
- Sacerdote, C.
- De Magistris, M.S.
- Bueno-de-Mesquita, H.B.
- Ocké, M.C.
- Beulens, J.W.J.
- Ericson, U.
- Drake, I.
- Nilsson, L.M.
- Winkvist, A.
- Weiderpass, E.
- Hjartåker, A.
- Riboli, E.
- Slimani, N.
- Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
PLoS ONE
ISSN: 1932-6203
Año de publicación: 2014
Volumen: 9
Número: 6
Tipo: Artículo