Plasma alkylresorcinol concentrations, biomarkers of whole-grain wheat and rye intake, in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) cohort
- Kyro, C.
- Olsen, A.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Skeie, G.
- Loft, S.
- Åman, P.
- Leenders, M.
- Dik, V.K.
- Siersema, P.D.
- Pischon, T.
- Christensen, J.
- Overvad, K.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Fagherazzi, G.
- Cottet, V.
- Kühn, T.
- Chang-Claude, J.
- Boeing, H.
- Trichopoulou, A.
- Naska, A.
- Oikonomidou, D.
- Masala, G.
- Pala, V.
- Tumino, R.
- Vineis, P.
- Mattiello, A.
- Peeters, P.H.
- Bakken, T.
- Weiderpass, E.
- Åsli, L.A.
- Sánchez, S.
- Jakszyn, P.
- Sánchez, M.-J.
- Amiano, P.
- Huerta, J.M.
- Barricarte, A.
- Ljuslinder, I.
- Palmqvist, R.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.
- Key, T.J.
- Travis, R.C.
- Slimani, N.
- Freisling, H.
- Ferrari, P.
- Gunter, M.J.
- Murphy, N.
- Riboli, E.
- Tjonneland, A.
- Landberg, R.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1475-2662, 0007-1145
Año de publicación: 2014
Volumen: 111
Número: 10
Páginas: 1881-1890
Tipo: Artículo