Impact of thearubigins on the estimation of total dietary flavonoids in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study

  1. Zamora-Ros, R.
  2. Knaze, V.
  3. Romieu, I.
  4. Scalbert, A.
  5. Slimani, N.
  6. Clavel-Chapelon, F.
  7. Touillaud, M.
  8. Perquier, F.
  9. Skeie, G.
  10. Engeset, D.
  11. Weiderpass, E.
  12. Johansson, I.
  13. Landberg, R.
  14. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  15. Sieri, S.
  16. Masala, G.
  17. Peeters, P.H.M.
  18. Grote, V.
  19. Huerta, J.M.
  20. Barricarte, A.
  21. Amiano, P.
  22. Crowe, F.L.
  23. Molina-Montes, E.
  24. Khaw, K.-T.
  25. Argüelles, M.V.
  26. Tjønneland, A.
  27. Halkjær, J.
  28. De Magistris, M.S.
  29. Ricceri, F.
  30. Tumino, R.
  31. Wirfält, E.
  32. Ericson, U.
  33. Overvad, K.
  34. Trichopoulou, A.
  35. Dilis, V.
  36. Vidalis, P.
  37. Boeing, H.
  38. Förster, J.
  39. Riboli, E.
  40. González, C.A.
  41. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0954-3007 1476-5640

Año de publicación: 2013

Volumen: 67

Número: 7

Páginas: 779-782

Tipo: Revisión

DOI: 10.1038/EJCN.2013.89 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

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