Differences in dietary intakes, food sources and determinants of total flavonoids between Mediterranean and non-Mediterranean countries participating in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study

  1. Zamora-Ros, R.
  2. Knaze, V.
  3. Luján-Barroso, L.
  4. Romieu, I.
  5. Scalbert, A.
  6. Slimani, N.
  7. Hjartåker, A.
  8. Engeset, D.
  9. Skeie, G.
  10. Overvad, K.
  11. Bredsdorff, L.
  12. Tjonneland, A.
  13. Halkjær, J.
  14. Key, T.J.
  15. Khaw, K.-T.
  16. Mulligan, A.A.
  17. Winkvist, A.
  18. Johansson, I.
  19. Bas Bueno-De-Mesquita, H.
  20. Peeters, P.H.M.
  21. Wallström, P.
  22. Ericson, U.
  23. Pala, V.
  24. De Magistris, M.S.
  25. Polidoro, S.
  26. Tumino, R.
  27. Trichopoulou, A.
  28. Dilis, V.
  29. Katsoulis, M.
  30. María Huerta, J.
  31. Martínez, V.
  32. Sánchez, M.-J.
  33. Ardanaz, E.
  34. Amiano, P.
  35. Teucher, B.
  36. Grote, V.
  37. Bendinelli, B.
  38. Boeing, H.
  39. Förster, J.
  40. Touillaud, M.
  41. Perquier, F.
  42. Fagherazzi, G.
  43. Gallo, V.
  44. Riboli, E.
  45. González, C.A.
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Revista:
British Journal of Nutrition

ISSN: 0007-1145 1475-2662

Año de publicación: 2013

Volumen: 109

Número: 8

Páginas: 1498-1507

Tipo: Artículo

DOI: 10.1017/S0007114512003273 GOOGLE SCHOLAR