Differences in dietary intakes, food sources and determinants of total flavonoids between Mediterranean and non-Mediterranean countries participating in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study
- Zamora-Ros, R.
- Knaze, V.
- Luján-Barroso, L.
- Romieu, I.
- Scalbert, A.
- Slimani, N.
- Hjartåker, A.
- Engeset, D.
- Skeie, G.
- Overvad, K.
- Bredsdorff, L.
- Tjonneland, A.
- Halkjær, J.
- Key, T.J.
- Khaw, K.-T.
- Mulligan, A.A.
- Winkvist, A.
- Johansson, I.
- Bas Bueno-De-Mesquita, H.
- Peeters, P.H.M.
- Wallström, P.
- Ericson, U.
- Pala, V.
- De Magistris, M.S.
- Polidoro, S.
- Tumino, R.
- Trichopoulou, A.
- Dilis, V.
- Katsoulis, M.
- María Huerta, J.
- Martínez, V.
- Sánchez, M.-J.
- Ardanaz, E.
- Amiano, P.
- Teucher, B.
- Grote, V.
- Bendinelli, B.
- Boeing, H.
- Förster, J.
- Touillaud, M.
- Perquier, F.
- Fagherazzi, G.
- Gallo, V.
- Riboli, E.
- González, C.A.
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ISSN: 0007-1145, 1475-2662
Año de publicación: 2013
Volumen: 109
Número: 8
Páginas: 1498-1507
Tipo: Artículo