Dietary intake of iron, heme-iron and magnesium and pancreatic cancer risk in the European prospective investigation into cancer and nutrition cohort

  1. Molina-Montes, E.
  2. Wark, P.A.
  3. Sánchez, M.-J.
  4. Norat, T.
  5. Jakszyn, P.
  6. Luján-Barroso, L.
  7. Michaud, D.S.
  8. Crowe, F.
  9. Allen, N.
  10. Khaw, K.-T.
  11. Wareham, N.
  12. Trichopoulou, A.
  13. Adarakis, G.
  14. Katarachia, H.
  15. Skeie, G.
  16. Henningsen, M.
  17. Broderstad, A.R.
  18. Berrino, F.
  19. Tumino, R.
  20. Palli, D.
  21. Mattiello, A.
  22. Vineis, P.
  23. Amiano, P.
  24. Barricarte, A.
  25. Huerta, J.-M.
  26. Duell, E.J.
  27. Quirõs, J.-R.
  28. Ye, W.
  29. Sund, M.
  30. Lindkvist, B.
  31. Johansen, D.
  32. Overvad, K.
  33. Tjønneland, A.
  34. Roswall, N.
  35. Li, K.
  36. Grote, V.A.
  37. Steffen, A.
  38. Boeing, H.
  39. Racine, A.
  40. Boutron-Ruault, M.-C.
  41. Carbonnel, F.
  42. Peeters, P.H.M.
  43. Siersema, P.D.
  44. Fedirko, V.
  45. Jenab, M.
  46. Riboli, E.
  47. Bueno-De-Mesquita, B.
  48. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 0020-7136 1097-0215

Año de publicación: 2012

Volumen: 131

Número: 7

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.27547 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible