Dietary total antioxidant capacity and gastric cancer risk in the European prospective investigation into cancer and nutrition study

  1. Serafini, M.
  2. Jakszyn, P.
  3. Luján-Barroso, L.
  4. Agudo, A.
  5. Bas Bueno-De-Mesquita, H.
  6. Van Duijnhoven, F.J.B.
  7. Jenab, M.
  8. Navarro, C.
  9. Palli, D.
  10. Boeing, H.
  11. Wallström, P.
  12. Regnér, S.
  13. Numans, M.E.
  14. Carneiro, F.
  15. Boutron-Ruault, M.-C.
  16. Clavel-Chapelon, F.
  17. Morois, S.
  18. Grioni, S.
  19. Panico, S.
  20. Tumino, R.
  21. Sacerdote, C.
  22. Ramon Quirõs, J.
  23. Molina-Montes, E.
  24. Huerta Castaño, J.M.
  25. Barricarte, A.
  26. Amiano, P.
  27. Khaw, K.-T.
  28. Wareham, N.
  29. Allen, N.E.
  30. Key, T.J.
  31. Jeurnink, S.M.
  32. Peeters, P.H.M.
  33. Bamia, C.
  34. Valanou, E.
  35. Trichopoulou, A.
  36. Kaaks, R.
  37. Lukanova, A.
  38. Bergmann, M.M.
  39. Lindkvist, B.
  40. Stenling, R.
  41. Johansson, I.
  42. Dahm, C.C.
  43. Overvad, K.
  44. Jensen, M.
  45. Olsen, A.
  46. Tjonneland, A.
  47. Lund, E.
  48. Rinaldi, S.
  49. Michaud, D.
  50. Mouw, T.
  51. Riboli, E.
  52. González, C.A.
  53. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 0020-7136 1097-0215

Año de publicación: 2012

Volumen: 131

Número: 4

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.27347 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible