Dietary total antioxidant capacity and gastric cancer risk in the European prospective investigation into cancer and nutrition study
- Serafini, M.
- Jakszyn, P.
- Luján-Barroso, L.
- Agudo, A.
- Bas Bueno-De-Mesquita, H.
- Van Duijnhoven, F.J.B.
- Jenab, M.
- Navarro, C.
- Palli, D.
- Boeing, H.
- Wallström, P.
- Regnér, S.
- Numans, M.E.
- Carneiro, F.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Clavel-Chapelon, F.
- Morois, S.
- Grioni, S.
- Panico, S.
- Tumino, R.
- Sacerdote, C.
- Ramon Quirõs, J.
- Molina-Montes, E.
- Huerta Castaño, J.M.
- Barricarte, A.
- Amiano, P.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.
- Allen, N.E.
- Key, T.J.
- Jeurnink, S.M.
- Peeters, P.H.M.
- Bamia, C.
- Valanou, E.
- Trichopoulou, A.
- Kaaks, R.
- Lukanova, A.
- Bergmann, M.M.
- Lindkvist, B.
- Stenling, R.
- Johansson, I.
- Dahm, C.C.
- Overvad, K.
- Jensen, M.
- Olsen, A.
- Tjonneland, A.
- Lund, E.
- Rinaldi, S.
- Michaud, D.
- Mouw, T.
- Riboli, E.
- González, C.A.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0020-7136, 1097-0215
Año de publicación: 2012
Volumen: 131
Número: 4
Tipo: Artículo