The prospective association between total and type of fish intake and type 2 diabetes in 8 European countries: EPIC-InterAct study

  1. Patel, P.S.
  2. Forouhi, N.G.
  3. Kuijsten, A.
  4. Schulze, M.B.
  5. Van Woudenbergh, G.J.
  6. Ardanaz, E.
  7. Amiano, P.
  8. Arriola, L.
  9. Balkau, B.
  10. Barricarte, A.
  11. Beulens, J.W.J.
  12. Boeing, H.
  13. Buijsse, B.
  14. Crowe, F.L.
  15. De Lauzon-Guillan, B.
  16. Fagherazzi, G.
  17. Franks, P.W.
  18. Gonzalez, C.
  19. Grioni, S.
  20. Halkjaer, J.
  21. Huerta, J.M.
  22. Key, T.J.
  23. Kühn, T.
  24. Masala, G.
  25. Nilsson, P.
  26. Overvad, K.
  27. Panico, S.
  28. Quirós, J.R.
  29. Rolandsson, O.
  30. Sacerdote, C.
  31. Sánchez, M.-J.
  32. Schmidt, E.B.
  33. Slimani, N.
  34. Spijkerman, A.M.W.
  35. Teucher, B.
  36. Tjonneland, A.
  37. Tormo, M.-J.
  38. Tumino, R.
  39. Van Der A, D.L.
  40. Van Der Schouw, Y.T.
  41. Sharp, S.J.
  42. Langenberg, C.
  43. Feskens, E.J.M.
  44. Riboli, E.
  45. Wareham, N.J.
  46. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165 1938-3207

Año de publicación: 2012

Volumen: 95

Número: 6

Páginas: 1445-1453

Tipo: Artículo

DOI: 10.3945/AJCN.111.029314 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible