Dietary intake of heme iron and risk of gastric cancer in the European prospective investigation into cancer and nutrition study

  1. Jakszyn, P.
  2. Agudo, A.
  3. Lujan-Barroso, L.
  4. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  5. Jenab, M.
  6. Navarro, C.
  7. Palli, D.
  8. Boeing, H.
  9. Manjer, J.
  10. Numans, M.E.
  11. Igali, L.
  12. Boutron-Ruault, M.-C.
  13. Clavel-Chapelon, F.
  14. Morois, S.
  15. Grioni, S.
  16. Panico, C.
  17. Tumino, R.
  18. Sacerdote, C.
  19. Quirõs, J.R.
  20. Molina-Montes, E.
  21. Ma Huerta Castaño, J.
  22. Barricarte, A.
  23. Amiano, P.
  24. Khaw, K.-T.
  25. Wareham, N.
  26. Allen, N.E.
  27. Key, T.J.
  28. Jeurnink, S.M.
  29. Peeters, P.H.M.
  30. Bamia, C.
  31. Valanou, E.
  32. Trichopoulou, A.
  33. Kaaks, R.
  34. Lukanova, A.
  35. Bergmann, M.M.
  36. Lindkvist, B.
  37. Stenling, R.
  38. Johansson, I.
  39. Dahm, C.C.
  40. Overvad, K.
  41. Olsen, A.
  42. Tjonneland, A.
  43. Skeie, G.
  44. Ragnhild Broderstad, A.
  45. Lund, E.
  46. Michaud, D.S.
  47. Mouw, T.
  48. Riboli, E.
  49. González, C.A.
  50. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 0020-7136 1097-0215

Año de publicación: 2012

Volumen: 130

Número: 11

Páginas: 2654-2663

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.26263 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible