Ecological-Level associations between highly processed food intakes and plasma phospholipid elaidic acid concentrations: Results from a cross-sectional study within the European prospective investigation into Cancer and nutrition (EPIC)

  1. Chajès, V.
  2. Biessy, C.
  3. Byrnes, G.
  4. Deharveng, G.
  5. Saadatian-Elahi, M.
  6. Jenab, M.
  7. Peeters, P.H.M.
  8. Ocké, M.
  9. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  10. Johansson, I.
  11. Hallmans, G.
  12. Manjer, J.
  13. Wirflt, E.
  14. Jakszyn, P.
  15. González, C.A.
  16. Huerta, J.-M.
  17. Martinez, C.
  18. Amiano, P.
  19. Suárez, L.R.
  20. Ardanaz, E.
  21. Tjoønneland, A.
  22. Halkjaer, J.
  23. Overvad, K.
  24. Jakobsen, M.U.
  25. Berrino, F.
  26. Pala, V.
  27. Palli, D.
  28. Tumino, R.
  29. Vineis, P.
  30. De Magistris, M.S.
  31. Spencer, E.A.
  32. Crowe, F.L.
  33. Bingham, S.
  34. Khaw, K.-T.
  35. Linseisen, J.
  36. Rohrmann, S.
  37. Boeing, H.
  38. Nöethlings, U.
  39. Olsen, K.S.
  40. Skeie, G.
  41. Lund, E.
  42. Trichopoulou, A.
  43. Zilis, D.
  44. Oustoglou, E.
  45. Clavel-Chapelon, F.
  46. Riboli, E.
  47. Slimani, N.
  48. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nutrition and Cancer

ISSN: 0163-5581 1532-7914

Año de publicación: 2011

Volumen: 63

Número: 8

Páginas: 1235-1250

Tipo: Artículo

DOI: 10.1080/01635581.2011.617530 GOOGLE SCHOLAR

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