Dietary β-carotene, vitamin C and e intake and breast cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)
- Nagel, G.
- Linseisen, J.
- Van Gils, C.H.
- Peeters, P.H.
- Boutron-Ruault, M.C.
- Clavel-Chapelon, F.
- Romieu, I.
- Tjønneland, A.
- Olsen, A.
- Roswall, N.
- Witt, P.M.
- Overvad, K.
- Rohrmann, S.
- Kaaks, R.
- Drogan, D.
- Boeing, H.
- Trichopoulou, A.
- Stratigakou, V.
- Zylis, D.
- Engeset, D.
- Lund, E.
- Skeie, G.
- Berrino, F.
- Grioni, S.
- Mattiello, A.
- Masala, G.
- Tumino, R.
- Zanetti, R.
- Ros, M.M.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Ardanaz, E.
- Sánchez, M.J.
- Huerta, J.M.
- Amiano, P.
- Rodríguez, L.
- Manjer, J.
- Wirfält, E.
- Lenner, P.
- Hallmans, G.
- Spencer, E.A.
- Key, T.J.
- Bingham, S.
- Khaw, K.T.
- Rinaldi, S.
- Slimani, N.
- Boffetta, P.
- Gallo, V.
- Norat, T.
- Riboli, E.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0167-6806, 1573-7217
Año de publicación: 2010
Volumen: 119
Número: 3
Páginas: 753-765
Tipo: Artículo