Legume consumption and risk of all-cause, cardiovascular, and cancer mortality in the PREDIMED study

  1. Papandreou, C.
  2. Becerra-Tomás, N.
  3. Bulló, M.
  4. Martínez-González, M.Á.
  5. Corella, D.
  6. Estruch, R.
  7. Ros, E.
  8. Arós, F.
  9. Schroder, H.
  10. Fitó, M.
  11. Serra-Majem, L.
  12. Lapetra, J.
  13. Fiol, M.
  14. Ruiz-Canela, M.
  15. Sorli, J.V.
  16. Salas-Salvadó, J.
Revista:
Clinical Nutrition

ISSN: 1532-1983 0261-5614

Año de publicación: 2019

Volumen: 38

Número: 1

Páginas: 348-356

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.CLNU.2017.12.019 GOOGLE SCHOLAR

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