Food groups, diet quality and colorectal cancer risk in the Basque Country

  1. Alegria-Lertxundi, I.
  2. Aguirre, C.
  3. Bujanda, L.
  4. Fernández, F.J.
  5. Polo, F.
  6. Ordovás, J.M.
  7. Etxezarraga, M.C.
  8. Zabalza, I.
  9. Larzabal, M.
  10. Portillo, I.
  11. de Pancorbo, M.M.
  12. Garcia-Etxebarria, K.
  13. Rocandio, A.M.
  14. Arroyo-Izaga, M.
Revista:
World journal of gastroenterology

ISSN: 2219-2840

Año de publicación: 2020

Volumen: 26

Número: 28

Páginas: 4108-4125

Tipo: Artículo

DOI: 10.3748/WJG.V26.I28.4108 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible