Inflammatory potential of the diet and risk of colorectal cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition study

  1. Jakszyn, P.
  2. Cayssials, V.
  3. Buckland, G.
  4. Perez-Cornago, A.
  5. Weiderpass, E.
  6. Boeing, H.
  7. Bergmann, M.M.
  8. Vulcan, A.
  9. Ohlsson, B.
  10. Masala, G.
  11. Cross, A.J.
  12. Riboli, E.
  13. Ricceri, F.
  14. Dahm, C.C.
  15. Nyvang, D.
  16. Katzke, V.A.
  17. Kühn, T.
  18. Kyrø, C.
  19. Tjønneland, A.
  20. Ward, H.A.
  21. Tsilidis, K.K.
  22. Skeie, G.
  23. Sieri, S.
  24. Sanchez, M.-J.
  25. Huerta, J.M.
  26. Amiano, P.
  27. Lasheras, C.
  28. Ardanaz, E.
  29. Mahamat-Saleh, Y.
  30. Boutron-Ruault, M.-C.
  31. Carbonnel, F.
  32. Panico, S.
  33. Peppa, E.
  34. Trichopoulou, A.
  35. Karakatsani, A.
  36. Tumino, R.
  37. Vermeulen, R.
  38. Jenab, M.
  39. Gunter, M.
  40. Agudo, A.
  41. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 1097-0215 0020-7136

Año de publicación: 2020

Volumen: 147

Número: 4

Páginas: 1027-1039

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.32870 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible