Variety in vegetable and fruit consumption and the risk of gastric and esophageal cancer in the European prospective investigation into cancer and nutrition

  1. Jeurnink, S.M.
  2. Büchner, F.L.
  3. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  4. Siersema, P.D.
  5. Boshuizen, H.C.
  6. Numans, M.E.
  7. Dahm, C.C.
  8. Overvad, K.
  9. Tjønneland, A.
  10. Roswall, N.
  11. Clavel-Chapelon, F.
  12. Boutron-Ruault, M.C.
  13. Morois, S.
  14. Kaaks, R.
  15. Teucher, B.
  16. Boeing, H.
  17. Buijsse, B.
  18. Trichopoulou, A.
  19. Benetou, V.
  20. Zylis, D.
  21. Palli, D.
  22. Sieri, S.
  23. Vineis, P.
  24. Tumino, R.
  25. Panico, S.
  26. Ocké, M.C.
  27. Peeters, P.H.M.
  28. Skeie, G.
  29. Brustad, M.
  30. Lund, E.
  31. Sánchez-Cantalejo, E.
  32. Navarro, C.
  33. Amiano, P.
  34. Ardanaz, E.
  35. Ramõn Quirõs, J.
  36. Hallmans, G.
  37. Johansson, I.
  38. Lindkvist, B.
  39. Regnér, S.
  40. Khaw, K.T.
  41. Wareham, N.
  42. Key, T.J.
  43. Slimani, N.
  44. Norat, T.
  45. Vergnaud, A.C.
  46. Romaguera, D.
  47. Gonzalez, C.A.
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Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 0020-7136 1097-0215

Año de publicación: 2012

Volumen: 131

Número: 6

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.27517 GOOGLE SCHOLAR