Variety in vegetable and fruit consumption and the risk of gastric and esophageal cancer in the European prospective investigation into cancer and nutrition
- Jeurnink, S.M.
- Büchner, F.L.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Siersema, P.D.
- Boshuizen, H.C.
- Numans, M.E.
- Dahm, C.C.
- Overvad, K.
- Tjønneland, A.
- Roswall, N.
- Clavel-Chapelon, F.
- Boutron-Ruault, M.C.
- Morois, S.
- Kaaks, R.
- Teucher, B.
- Boeing, H.
- Buijsse, B.
- Trichopoulou, A.
- Benetou, V.
- Zylis, D.
- Palli, D.
- Sieri, S.
- Vineis, P.
- Tumino, R.
- Panico, S.
- Ocké, M.C.
- Peeters, P.H.M.
- Skeie, G.
- Brustad, M.
- Lund, E.
- Sánchez-Cantalejo, E.
- Navarro, C.
- Amiano, P.
- Ardanaz, E.
- Ramõn Quirõs, J.
- Hallmans, G.
- Johansson, I.
- Lindkvist, B.
- Regnér, S.
- Khaw, K.T.
- Wareham, N.
- Key, T.J.
- Slimani, N.
- Norat, T.
- Vergnaud, A.C.
- Romaguera, D.
- Gonzalez, C.A.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0020-7136, 1097-0215
Año de publicación: 2012
Volumen: 131
Número: 6
Tipo: Artículo