Food intake of individuals with and without diabetes across different countries and ethnic groups

  1. Nöthlings, U.
  2. Boeing, H.
  3. Maskarinec, G.
  4. Sluik, D.
  5. Teucher, B.
  6. Kaaks, R.
  7. Tjønneland, A.
  8. Halkjaer, J.
  9. Dethlefsen, C.
  10. Overvad, K.
  11. Amiano, P.
  12. Toledo, E.
  13. Bendinelli, B.
  14. Grioni, S.
  15. Tumino, R.
  16. Sacerdote, C.
  17. Mattiello, A.
  18. Beulens, J.W.J.
  19. Iestra, J.A.
  20. Spijkerman, A.M.W.
  21. Van Der A, D.L.
  22. Nilsson, P.
  23. Sonestedt, E.
  24. Rolandsson, O.
  25. Franks, P.W.
  26. Vergnaud, A.-C.
  27. Romaguera, D.
  28. Norat, T.
  29. Kolonel, L.N.
  30. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0954-3007 1476-5640

Año de publicación: 2011

Volumen: 65

Número: 5

Páginas: 635-641

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/EJCN.2011.11 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible