Citrus intake and risk of skin cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort (EPIC)
- Mahamat-Saleh, Y.
- Cervenka, I.
- Al-Rahmoun, M.
- Mancini, F.R.
- Severi, G.
- Ghiasvand, R.
- Veierod, M.B.
- Caini, S.
- Palli, D.
- Botteri, E.
- Sacerdote, C.
- Ricceri, F.
- Trichopoulou, A.
- Peppa, E.
- La Vecchia, C.
- Overvad, K.
- Dahm, C.C.
- Olsen, A.
- Tjønneland, A.
- Perez-Cornago, A.
- Jakszyn, P.
- Grioni, S.
- Schulze, M.B.
- Skeie, G.
- Lasheras, C.
- Colorado-Yohar, S.
- Rodríguez-Barranco, M.
- Kühn, T.
- Katzke, V.A.
- Amiano, P.
- Tumino, R.
- Panico, S.
- Ezponda, A.
- Sonestedt, E.
- Scalbert, A.
- Weiderpass, E.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Kvaskoff, M.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1573-7284, 0393-2990
Año de publicación: 2020
Volumen: 35
Número: 11
Páginas: 1057-1067
Tipo: Artículo