Dietary intake and plasma phospholipid concentrations of saturated, monounsaturated and trans fatty acids and colorectal cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort

  1. Aglago, E.K.
  2. Murphy, N.
  3. Huybrechts, I.
  4. Nicolas, G.
  5. Casagrande, C.
  6. Fedirko, V.
  7. Weiderpass, E.
  8. Rothwell, J.A.
  9. Dahm, C.C.
  10. Olsen, A.
  11. Tjønneland, A.
  12. Kaaks, R.
  13. Katzke, V.
  14. Schulze, M.B.
  15. Masala, G.
  16. Agnoli, C.
  17. Panico, S.
  18. Tumino, R.
  19. Sacerdote, C.
  20. Bueno-de-Mesquita, B.H.
  21. Derksen, J.W.G.
  22. Skeie, G.
  23. Gram, I.T.
  24. Brustad, M.
  25. Jakszyn, P.
  26. Sánchez, M.-J.
  27. Amiano, P.
  28. Huerta, J.M.
  29. Ericson, U.
  30. Wennberg, M.
  31. Perez-Cornago, A.
  32. Heath, A.K.
  33. Jenab, M.
  34. Chajes, V.
  35. Gunter, M.J.
  36. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 1097-0215 0020-7136

Año de publicación: 2021

Volumen: 149

Número: 4

Páginas: 865-882

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.33615 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible