Dietary intake and plasma phospholipid concentrations of saturated, monounsaturated and trans fatty acids and colorectal cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort
- Aglago, E.K.
- Murphy, N.
- Huybrechts, I.
- Nicolas, G.
- Casagrande, C.
- Fedirko, V.
- Weiderpass, E.
- Rothwell, J.A.
- Dahm, C.C.
- Olsen, A.
- Tjønneland, A.
- Kaaks, R.
- Katzke, V.
- Schulze, M.B.
- Masala, G.
- Agnoli, C.
- Panico, S.
- Tumino, R.
- Sacerdote, C.
- Bueno-de-Mesquita, B.H.
- Derksen, J.W.G.
- Skeie, G.
- Gram, I.T.
- Brustad, M.
- Jakszyn, P.
- Sánchez, M.-J.
- Amiano, P.
- Huerta, J.M.
- Ericson, U.
- Wennberg, M.
- Perez-Cornago, A.
- Heath, A.K.
- Jenab, M.
- Chajes, V.
- Gunter, M.J.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1097-0215, 0020-7136
Año de publicación: 2021
Volumen: 149
Número: 4
Páginas: 865-882
Tipo: Artículo