Polyphenol intake and epithelial ovarian cancer risk in the european prospective investigation into cancer and nutrition (Epic) study

  1. Londoño, C.
  2. Cayssials, V.
  3. de Villasante, I.
  4. Crous-Bou, M.
  5. Scalbert, A.
  6. Weiderpass, E.
  7. Agudo, A.
  8. Tjønneland, A.
  9. Olsen, A.
  10. Overvad, K.
  11. Katzke, V.
  12. Schulze, M.
  13. Palli, D.
  14. Krogh, V.
  15. de Magistris, M.S.
  16. Tumino, R.
  17. Ricceri, F.
  18. Gram, I.T.
  19. Rylander, C.
  20. Skeie, G.
  21. Sánchez, M.-J.
  22. Amiano, P.
  23. Huerta, J.M.
  24. Barricarte, A.
  25. Sartor, H.
  26. Sonestedt, E.
  27. Esberg, A.
  28. Idahl, A.
  29. Mahamat-Saleh, Y.
  30. Laouali, N.
  31. Kvaskoff, M.
  32. Turzanski-Fortner, R.
  33. Zamora-Ros, R.
  34. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Antioxidants

ISSN: 2076-3921

Año de publicación: 2021

Volumen: 10

Número: 8

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/ANTIOX10081249 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible