Nutritional quality of food as represented by the FSAm-NPS nutrient profiling system underlying the Nutri-Score label and cancer risk in Europe: Results from the EPIC prospective cohort study
- Deschasaux, M.
- Huybrechts, I.
- Murphy, N.
- Julia, C.
- Hercberg, S.
- Srour, B.
- Kesse-Guyot, E.
- Latino-Martel, P.
- Biessy, C.
- Casagrande, C.
- Jenab, M.
- Ward, H.
- Weiderpass, E.
- Dahm, C.C.
- Overvad, K.
- Kyrø, C.
- Olsen, A.
- Affret, A.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Mahamat-Saleh, Y.
- Kaaks, R.
- Kühn, T.
- Boeing, H.
- Schwingshackl, L.
- Bamia, C.
- Peppa, E.
- Trichopoulou, A.
- Masala, G.
- Krogh, V.
- Panico, S.
- Tumino, R.
- Sacerdote, C.
- Bueno-de-Mesquita, B.
- Peeters, P.H.
- Hjartåker, A.
- Rylander, C.
- Skeie, G.
- Ramón Quirós, J.
- Jakszyn, P.
- Salamanca-Fernández, E.
- Huerta, J.M.
- Ardanaz, E.
- Amiano, P.
- Ericson, U.
- Sonestedt, E.
- Huseinovic, E.
- Johansson, I.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.
- Bradbury, K.E.
- Perez-Cornago, A.
- Tsilidis, K.K.
- Ferrari, P.
- Riboli, E.
- Gunter, M.J.
- Touvier, M.
- Elena Salamanca Fernández
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1549-1676, 1549-1277
Año de publicación: 2018
Volumen: 15
Número: 9
Tipo: Artículo