Consumption of fish is not associated with risk of differentiated thyroid carcinoma in the European prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC) study

  1. Zamora-Ros, R.
  2. Castañeda, J.
  3. Rinaldi, S.
  4. Cayssials, V.
  5. Slimani, N.
  6. Weiderpass, E.
  7. Tsilidis, K.K.
  8. Boutron-Ruault, M.-C.
  9. Overvad, K.
  10. Eriksen, A.K.
  11. Tjønneland, A.
  12. Kühn, T.
  13. Katzke, V.
  14. Boeing, H.
  15. Trichopoulou, A.
  16. La Vecchia, C.
  17. Kotanidou, A.
  18. Palli, D.
  19. Grioni, S.
  20. Mattiello, A.
  21. Tumino, R.
  22. Sciannameo, V.
  23. Lund, E.
  24. Merino, S.
  25. Salamanca-Fernández, E.
  26. Amiano, P.
  27. Huerta, J.M.
  28. Barricarte, A.
  29. Ericson, U.
  30. Almquist, M.
  31. Hennings, J.
  32. Sandström, M.
  33. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  34. Peeters, P.H.
  35. Khaw, K.-T.
  36. Wareham, N.J.
  37. Schmidt, J.A.
  38. Cross, A.J.
  39. Riboli, E.
  40. Scalbert, A.
  41. Romieu, I.
  42. Agudo, A.
  43. Franceschi, S.
  44. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Journal of Nutrition

ISSN: 1541-6100 0022-3166

Año de publicación: 2017

Volumen: 147

Número: 7

Páginas: 1366-1373

Tipo: Artículo

DOI: 10.3945/JN.117.247874 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible