Mediterranean diet and risk of pancreatic cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort

  1. Molina-Montes, E.
  2. Sánchez, M.-J.
  3. Buckland, G.
  4. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  5. Weiderpass, E.
  6. Amiano, P.
  7. Wark, P.A.
  8. Kühn, T.
  9. Katzke, V.
  10. Huerta, J.M.
  11. Ardanaz, E.
  12. Quirós, J.R.
  13. Affret, A.
  14. His, M.
  15. Boutron-Ruault, M.-C.
  16. Peeters, P.H.
  17. Ye, W.
  18. Sund, M.
  19. Boeing, H.
  20. Iqbal, K.
  21. Ohlsson, B.
  22. Sonestedt, E.
  23. Tjønneland, A.
  24. Petersen, K.E.N.
  25. Travis, R.C.
  26. Skeie, G.
  27. Agnoli, C.
  28. Panico, S.
  29. Palli, D.
  30. Tumino, R.
  31. Sacerdote, C.
  32. Freisling, H.
  33. Huybrechts, I.
  34. Overvad, K.
  35. Trichopoulou, A.
  36. Bamia, C.
  37. Vasilopoulou, E.
  38. Wareham, N.
  39. Khaw, K.-T.
  40. Cross, A.J.
  41. Ward, H.A.
  42. Riboli, E.
  43. Duell, E.J.
  44. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
British Journal of Cancer

ISSN: 1532-1827 0007-0920

Año de publicación: 2017

Volumen: 116

Número: 6

Páginas: 811-820

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/BJC.2017.14 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible