Flavonoid and lignan intake and pancreatic cancer risk in the European prospective investigation into cancer and nutrition cohort

  1. Molina-Montes, E.
  2. Sánchez, M.-J.
  3. Zamora-Ros, R.
  4. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  5. Wark, P.A.
  6. Obon-Santacana, M.
  7. Kühn, T.
  8. Katzke, V.
  9. Travis, R.C.
  10. Ye, W.
  11. Sund, M.
  12. Naccarati, A.
  13. Mattiello, A.
  14. Krogh, V.
  15. Martorana, C.
  16. Masala, G.
  17. Amiano, P.
  18. Huerta, J.-M.
  19. Barricarte, A.
  20. Quirós, J.-R.
  21. Weiderpass, E.
  22. Angell Åsli, L.
  23. Skeie, G.
  24. Ericson, U.
  25. Sonestedt, E.
  26. Peeters, P.H.
  27. Romieu, I.
  28. Scalbert, A.
  29. Overvad, K.
  30. Clemens, M.
  31. Boeing, H.
  32. Trichopoulou, A.
  33. Peppa, E.
  34. Vidalis, P.
  35. Khaw, K.-T.
  36. Wareham, N.
  37. Olsen, A.
  38. Tjønneland, A.
  39. Boutroun-Rualt, M.-C.
  40. Clavel-Chapelon, F.
  41. Cross, A.J.
  42. Lu, Y.
  43. Riboli, E.
  44. Duell, E.J.
  45. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 1097-0215 0020-7136

Año de publicación: 2016

Volumen: 139

Número: 7

Páginas: 1480-1492

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.30190 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible