Flavonoid and lignan intake and pancreatic cancer risk in the European prospective investigation into cancer and nutrition cohort
- Molina-Montes, E.
- Sánchez, M.-J.
- Zamora-Ros, R.
- Bueno-de-Mesquita, H.B.
- Wark, P.A.
- Obon-Santacana, M.
- Kühn, T.
- Katzke, V.
- Travis, R.C.
- Ye, W.
- Sund, M.
- Naccarati, A.
- Mattiello, A.
- Krogh, V.
- Martorana, C.
- Masala, G.
- Amiano, P.
- Huerta, J.-M.
- Barricarte, A.
- Quirós, J.-R.
- Weiderpass, E.
- Angell Åsli, L.
- Skeie, G.
- Ericson, U.
- Sonestedt, E.
- Peeters, P.H.
- Romieu, I.
- Scalbert, A.
- Overvad, K.
- Clemens, M.
- Boeing, H.
- Trichopoulou, A.
- Peppa, E.
- Vidalis, P.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.
- Olsen, A.
- Tjønneland, A.
- Boutroun-Rualt, M.-C.
- Clavel-Chapelon, F.
- Cross, A.J.
- Lu, Y.
- Riboli, E.
- Duell, E.J.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1097-0215, 0020-7136
Año de publicación: 2016
Volumen: 139
Número: 7
Páginas: 1480-1492
Tipo: Artículo