Dietary intakes and food sources of phenolic acids in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study

  1. Zamora-Ros, R.
  2. Rothwell, J.A.
  3. Scalbert, A.
  4. Knaze, V.
  5. Romieu, I.
  6. Slimani, N.
  7. Fagherazzi, G.
  8. Perquier, F.
  9. Touillaud, M.
  10. Molina-Montes, E.
  11. Huerta, J.M.
  12. Barricarte, A.
  13. Amiano, P.
  14. Menéndez, V.
  15. Tumino, R.
  16. De Magistris, M.S.
  17. Palli, D.
  18. Ricceri, F.
  19. Sieri, S.
  20. Crowe, F.L.
  21. Khaw, K.-T.
  22. Wareham, N.J.
  23. Grote, V.
  24. Li, K.
  25. Boeing, H.
  26. Förster, J.
  27. Trichopoulou, A.
  28. Benetou, V.
  29. Tsiotas, K.
  30. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  31. Ros, M.
  32. Peeters, P.H.M.
  33. Tjønneland, A.
  34. Halkjær, J.
  35. Overvad, K.
  36. Ericson, U.
  37. Wallström, P.
  38. Johansson, I.
  39. Landberg, R.
  40. Weiderpass, E.
  41. Engeset, D.
  42. Skeie, G.
  43. Wark, P.
  44. Riboli, E.
  45. González, C.A.
  46. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
British Journal of Nutrition

ISSN: 1475-2662 0007-1145

Año de publicación: 2013

Volumen: 110

Número: 8

Páginas: 1500-1511

Tipo: Artículo

DOI: 10.1017/S0007114513000688 GOOGLE SCHOLAR