Nut intake and 5-year changes in body weight and obesity risk in adults: results from the EPIC-PANACEA study

  1. Freisling, H.
  2. Noh, H.
  3. Slimani, N.
  4. Chajès, V.
  5. May, A.M.
  6. Peeters, P.H.
  7. Weiderpass, E.
  8. Cross, A.J.
  9. Skeie, G.
  10. Jenab, M.
  11. Mancini, F.R.
  12. Boutron-Ruault, M.-C.
  13. Fagherazzi, G.
  14. Katzke, V.A.
  15. Kühn, T.
  16. Steffen, A.
  17. Boeing, H.
  18. Tjønneland, A.
  19. Kyrø, C.
  20. Hansen, C.P.
  21. Overvad, K.
  22. Duell, E.J.
  23. Redondo-Sánchez, D.
  24. Amiano, P.
  25. Navarro, C.
  26. Barricarte, A.
  27. Perez-Cornago, A.
  28. Tsilidis, K.K.
  29. Aune, D.
  30. Ward, H.
  31. Trichopoulou, A.
  32. Naska, A.
  33. Orfanos, P.
  34. Masala, G.
  35. Agnoli, C.
  36. Berrino, F.
  37. Tumino, R.
  38. Sacerdote, C.
  39. Mattiello, A.
  40. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  41. Ericson, U.
  42. Sonestedt, E.
  43. Winkvist, A.
  44. Braaten, T.
  45. Romieu, I.
  46. Sabaté, J.
  47. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Nutrition

ISSN: 1436-6215 1436-6207

Año de publicación: 2018

Volumen: 57

Número: 7

Páginas: 2399-2408

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S00394-017-1513-0 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible