Consumption of fruits, vegetables and fruit juices and differentiated thyroid carcinoma risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study

  1. Zamora-Ros, R.
  2. Béraud, V.
  3. Franceschi, S.
  4. Cayssials, V.
  5. Tsilidis, K.K.
  6. Boutron-Ruault, M.-C.
  7. Weiderpass, E.
  8. Overvad, K.
  9. Tjønneland, A.
  10. Eriksen, A.K.
  11. Bonnet, F.
  12. Affret, A.
  13. Katzke, V.
  14. Kühn, T.
  15. Boeing, H.
  16. Trichopoulou, A.
  17. Valanou, E.
  18. Karakatsani, A.
  19. Masala, G.
  20. Grioni, S.
  21. Santucci de Magistris, M.
  22. Tumino, R.
  23. Ricceri, F.
  24. Skeie, G.
  25. Parr, C.L.
  26. Merino, S.
  27. Salamanca-Fernández, E.
  28. Chirlaque, M.-D.
  29. Ardanaz, E.
  30. Amiano, P.
  31. Almquist, M.
  32. Drake, I.
  33. Hennings, J.
  34. Sandström, M.
  35. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  36. Peeters, P.H.
  37. Khaw, K.-T.
  38. Wareham, N.J.
  39. Schmidt, J.A.
  40. Perez-Cornago, A.
  41. Aune, D.
  42. Riboli, E.
  43. Slimani, N.
  44. Scalbert, A.
  45. Romieu, I.
  46. Agudo, A.
  47. Rinaldi, S.
  48. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 1097-0215 0020-7136

Año de publicación: 2018

Volumen: 142

Número: 3

Páginas: 449-459

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.30880 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible