Dietary and circulating fatty acids and ovarian cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition

  1. Yammine, S.
  2. Huybrechts, I.
  3. Biessy, C.
  4. Dossus, L.
  5. Aglago, E.K.
  6. Naudin, S.
  7. Ferrari, P.
  8. Weiderpass, E.
  9. Tjønneland, A.
  10. Hansen, L.
  11. Overvad, K.
  12. Mancini, F.R.
  13. Boutron-Ruault, M.-C.
  14. Kvaskoff, M.
  15. Fortner, R.T.
  16. Kaaks, R.
  17. Schulze, M.B.
  18. Boeing, H.
  19. Trichopoulou, A.
  20. Karakatsani, A.
  21. Vecchia, C.L.
  22. Benetou, V.
  23. Masala, G.
  24. Krogh, V.
  25. Mattiello, A.
  26. Macciotta, A.
  27. Gram, I.T.
  28. Skeie, G.
  29. Quiros, J.R.
  30. Agudo, A.
  31. Sanchez, M.-J.
  32. Chirlaque, M.-D.
  33. Ardanaz, E.
  34. Gil, L.
  35. Sartor, H.
  36. Drake, I.
  37. Idahl, A.
  38. Lundin, E.
  39. Aune, D.
  40. Ward, H.
  41. Merritt, M.A.
  42. Allen, N.E.
  43. Gunter, M.J.
  44. Chajes, V.
  45. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Cancer Epidemiology Biomarkers and Prevention

ISSN: 1538-7755 1055-9965

Año de publicación: 2020

Volumen: 29

Número: 9

Páginas: 1739-1749

Tipo: Artículo

DOI: 10.1158/1055-9965.EPI-19-1477 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible