Dietary and circulating fatty acids and ovarian cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition
- Yammine, S.
- Huybrechts, I.
- Biessy, C.
- Dossus, L.
- Aglago, E.K.
- Naudin, S.
- Ferrari, P.
- Weiderpass, E.
- Tjønneland, A.
- Hansen, L.
- Overvad, K.
- Mancini, F.R.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Kvaskoff, M.
- Fortner, R.T.
- Kaaks, R.
- Schulze, M.B.
- Boeing, H.
- Trichopoulou, A.
- Karakatsani, A.
- Vecchia, C.L.
- Benetou, V.
- Masala, G.
- Krogh, V.
- Mattiello, A.
- Macciotta, A.
- Gram, I.T.
- Skeie, G.
- Quiros, J.R.
- Agudo, A.
- Sanchez, M.-J.
- Chirlaque, M.-D.
- Ardanaz, E.
- Gil, L.
- Sartor, H.
- Drake, I.
- Idahl, A.
- Lundin, E.
- Aune, D.
- Ward, H.
- Merritt, M.A.
- Allen, N.E.
- Gunter, M.J.
- Chajes, V.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1538-7755, 1055-9965
Año de publicación: 2020
Volumen: 29
Número: 9
Páginas: 1739-1749
Tipo: Artículo