Glycemic index, glycemic load, and risk of coronary heart disease: A pan-European cohort study

  1. Sieri, S.
  2. Agnoli, C.
  3. Grioni, S.
  4. Weiderpass, E.
  5. Mattiello, A.
  6. Sluijs, I.
  7. Sanchez, M.J.
  8. Jakobsen, M.U.
  9. Sweeting, M.
  10. van der Schouw, Y.T.
  11. Nilsson, L.M.
  12. Wennberg, P.
  13. Katzke, V.A.
  14. Kühn, T.
  15. Overvad, K.
  16. Tong, T.Y.N.
  17. Conchi, M.-I.
  18. Quirós, J.R.
  19. García-Torrecillas, J.M.
  20. Mokoroa, O.
  21. Gómez, J.-H.
  22. Tjønneland, A.
  23. Sonestedt, E.
  24. Trichopoulou, A.
  25. Karakatsani, A.
  26. Valanou, E.
  27. Boer, J.M.A.
  28. Monique Verschuren, W.M.
  29. Boutron-Ruault, M.-C.
  30. Fagherazzi, G.
  31. Madika, A.-L.
  32. Bergmann, M.M.
  33. Schulze, M.B.
  34. Ferrari, P.
  35. Freisling, H.
  36. Lennon, H.
  37. Sacerdote, C.
  38. Masala, G.
  39. Tumino, R.
  40. Riboli, E.
  41. Wareham, N.J.
  42. Danesh, J.
  43. Forouhi, N.G.
  44. Butterworth, A.S.
  45. Krogh, V.
  46. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1938-3207 0002-9165

Año de publicación: 2020

Volumen: 112

Número: 3

Páginas: 631-643

Tipo: Artículo

DOI: 10.1093/AJCN/NQAA157 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible