Dietary fatty acids, macronutrient substitutions, food sources and incidence of coronary heart disease: Findings from the EPIC-CVD case-cohort study across nine european countries
- Steur, M.
- Johnson, L.
- Sharp, S.J.
- Imamura, F.
- Sluijs, I.
- Key, T.J.
- Wood, A.
- Chowdhury, R.
- Guevara, M.
- Jakobsen, M.U.
- Johansson, I.
- Koulman, A.
- Overvad, K.
- Sánchez, M.-J.
- van der Schouw, Y.T.
- Trichopoulou, A.
- Weiderpass, E.
- Wennberg, M.
- Zheng, J.-S.
- Boeing, H.
- Boer, J.M.A.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Ericson, U.
- Heath, A.K.
- Huybrechts, I.
- Imaz, L.
- Kaaks, R.
- Krogh, V.
- Kühn, T.
- Kyrø, C.
- Masala, G.
- Melander, O.
- Moreno-Iribas, C.
- Panico, S.
- Quirós, J.R.
- Rodríguez-Barranco, M.
- Sacerdote, C.
- Santiuste, C.
- Skeie, G.
- Tjønneland, A.
- Tumino, R.
- Monique Verschuren, W.M.
- Zamora-Ros, R.
- Dahm, C.C.
- Perez-Cornago, A.
- Schulze, M.B.
- Tong, T.Y.N.
- Riboli, E.
- Wareham, N.J.
- Danesh, J.
- Butterworth, A.S.
- Forouhi, N.G.
- Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Journal of the American Heart Association
ISSN: 2047-9980
Año de publicación: 2021
Volumen: 10
Número: 23
Tipo: Artículo