Dietary fatty acids, macronutrient substitutions, food sources and incidence of coronary heart disease: Findings from the EPIC-CVD case-cohort study across nine european countries

  1. Steur, M.
  2. Johnson, L.
  3. Sharp, S.J.
  4. Imamura, F.
  5. Sluijs, I.
  6. Key, T.J.
  7. Wood, A.
  8. Chowdhury, R.
  9. Guevara, M.
  10. Jakobsen, M.U.
  11. Johansson, I.
  12. Koulman, A.
  13. Overvad, K.
  14. Sánchez, M.-J.
  15. van der Schouw, Y.T.
  16. Trichopoulou, A.
  17. Weiderpass, E.
  18. Wennberg, M.
  19. Zheng, J.-S.
  20. Boeing, H.
  21. Boer, J.M.A.
  22. Boutron-Ruault, M.-C.
  23. Ericson, U.
  24. Heath, A.K.
  25. Huybrechts, I.
  26. Imaz, L.
  27. Kaaks, R.
  28. Krogh, V.
  29. Kühn, T.
  30. Kyrø, C.
  31. Masala, G.
  32. Melander, O.
  33. Moreno-Iribas, C.
  34. Panico, S.
  35. Quirós, J.R.
  36. Rodríguez-Barranco, M.
  37. Sacerdote, C.
  38. Santiuste, C.
  39. Skeie, G.
  40. Tjønneland, A.
  41. Tumino, R.
  42. Monique Verschuren, W.M.
  43. Zamora-Ros, R.
  44. Dahm, C.C.
  45. Perez-Cornago, A.
  46. Schulze, M.B.
  47. Tong, T.Y.N.
  48. Riboli, E.
  49. Wareham, N.J.
  50. Danesh, J.
  51. Butterworth, A.S.
  52. Forouhi, N.G.
  53. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Journal of the American Heart Association

ISSN: 2047-9980

Año de publicación: 2021

Volumen: 10

Número: 23

Tipo: Artículo

DOI: 10.1161/JAHA.120.019814 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor