Dietary intake of advanced glycation end products (Ages) and mortality among individuals with colorectal cancer

  1. Mao, Z.
  2. Aglago, E.K.
  3. Zhao, Z.
  4. Schalkwijk, C.
  5. Jiao, L.
  6. Freisling, H.
  7. Weiderpass, E.
  8. Hughes, D.J.
  9. Eriksen, A.K.
  10. Tjønneland, A.
  11. Severi, G.
  12. Rothwell, J.
  13. Boutron-Ruault, M.-C.
  14. Katzke, V.
  15. Kaaks, R.
  16. Schulze, M.B.
  17. Birukov, A.
  18. Krogh, V.
  19. Panico, S.
  20. Tumino, R.
  21. Ricceri, F.
  22. Bueno-De-mesquita, H.B.
  23. Vermeulen, R.C.H.
  24. Gram, I.T.
  25. Skeie, G.
  26. Sandanger, T.M.
  27. Quirós, J.R.
  28. Crous-Bou, M.
  29. Sánchez, M.-J.
  30. Amiano, P.
  31. Chirlaque, M.-D.
  32. Gurrea, A.B.
  33. Manjer, J.
  34. Johansson, I.
  35. Perez-Cornago, A.
  36. Jenab, M.
  37. Fedirko, V.
  38. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nutrients

ISSN: 2072-6643

Año de publicación: 2021

Volumen: 13

Número: 12

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/NU13124435 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible