Dietary intake of trans fatty acids and breast cancer risk in 9 European countries

  1. Matta, M.
  2. Huybrechts, I.
  3. Biessy, C.
  4. Casagrande, C.
  5. Yammine, S.
  6. Fournier, A.
  7. Olsen, K.S.
  8. Lukic, M.
  9. Gram, I.T.
  10. Ardanaz, E.
  11. Sánchez, M.-J.
  12. Dossus, L.
  13. Fortner, R.T.
  14. Srour, B.
  15. Jannasch, F.
  16. Schulze, M.B.
  17. Amiano, P.
  18. Agudo, A.
  19. Colorado-Yohar, S.
  20. Quirós, J.R.
  21. Tumino, R.
  22. Panico, S.
  23. Masala, G.
  24. Pala, V.
  25. Sacerdote, C.
  26. Tjønneland, A.
  27. Olsen, A.
  28. Dahm, C.C.
  29. Rosendahl, A.H.
  30. Borgquist, S.
  31. Wennberg, M.
  32. Heath, A.K.
  33. Aune, D.
  34. Schmidt, J.
  35. Weiderpass, E.
  36. Chajes, V.
  37. Gunter, M.J.
  38. Murphy, N.
  39. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
BMC Medicine

ISSN: 1741-7015

Año de publicación: 2021

Volumen: 19

Número: 1

Tipo: Artículo

DOI: 10.1186/S12916-021-01952-3 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible