Dietary advanced glycation end-products and colorectal cancer risk in the European prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC) study
- Aglago, E.K.
- Mayén, A.-L.
- Knaze, V.
- Freisling, H.
- Fedirko, V.
- Hughes, D.J.
- Jiao, L.
- Eriksen, A.K.
- Tjønneland, A.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Rothwell, J.A.
- Severi, G.
- Kaaks, R.
- Katzke, V.
- Schulze, M.B.
- Birukov, A.
- Palli, D.
- Sieri, S.
- De Magistris, M.S.
- Tumino, R.
- Ricceri, F.
- Bueno-De-Mesquita, B.
- Derksen, J.W.G.
- Skeie, G.
- Gram, I.T.
- Sandanger, T.
- Quirós, J.R.
- Luján-Barroso, L.
- Sánchez, M.-J.
- Amiano, P.
- Chirlaque, M.-D.
- Gurrea, A.B.
- Johansson, I.
- Manjer, J.
- Perez-Cornago, A.
- Weiderpass, E.
- Gunter, M.J.
- Heath, A.K.
- Schalkwijk, C.G.
- Jenab, M.
- Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nutrients
ISSN: 2072-6643
Año de publicación: 2021
Volumen: 13
Número: 9
Tipo: Artículo