Red blood cell fatty acids and risk of colorectal cancer in the European Prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC)

  1. Linseisen, J.
  2. Grundmann, N.
  3. Zoller, D.
  4. Kuhn, T.
  5. Jansen, E.H.J.M.
  6. Chajes, V.
  7. Fedirko, V.
  8. Weiderpass, E.
  9. Dahm, C.C.
  10. Overvad, K.
  11. Tjønneland, A.
  12. Boutron-Ruault, M.-C.
  13. Rothwell, J.A.
  14. Severi, G.
  15. Kaaks, R.
  16. Schulze, M.B.
  17. Aleksandrova, K.
  18. Sieri, S.
  19. Panico, S.
  20. Tumino, R.
  21. Masala, G.
  22. de Marco, L.
  23. Bueno-De-Mesquita, B.
  24. Vermeulen, R.
  25. Gram, I.T.
  26. Skeie, G.
  27. Chirlaque, M.-D.
  28. Ardanaz, E.
  29. Agudo, A.
  30. Sánchez, M.-J.
  31. Amiano, P.
  32. Wennberg, M.
  33. Bodén, S.
  34. Perez-Cornago, A.
  35. Aglago, E.K.
  36. Gunter, M.J.
  37. Jenab, M.
  38. Heath, A.K.
  39. Nieters, A.
  40. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Cancer Epidemiology Biomarkers and Prevention

ISSN: 1538-7755 1055-9965

Año de publicación: 2021

Volumen: 30

Número: 5

Páginas: 874-885

Tipo: Artículo

DOI: 10.1158/1055-9965.EPI-20-1426 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible