Plant foods, dietary fibre and risk of ischaemic heart disease in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) cohort
- Perez-Cornago, A.
- Crowe, F.L.
- Appleby, P.N.
- Bradbury, K.E.
- Wood, A.M.
- Jakobsen, M.U.
- Johnson, L.
- Sacerdote, C.
- Steur, M.
- Weiderpass, E.
- Würtz, A.M.L.
- Kühn, T.
- Katzke, V.
- Trichopoulou, A.
- Karakatsani, A.
- La Vecchia, C.
- Masala, G.
- Tumino, R.
- Panico, S.
- Sluijs, I.
- Skeie, G.
- Imaz, L.
- Petrova, D.
- Quirós, J.R.
- Yohar, S.M.C.
- Jakszyn, P.
- Melander, O.
- Sonestedt, E.
- Andersson, J.
- Wennberg, M.
- Aune, D.
- Riboli, E.
- Schulze, M.B.
- Di Angelantonio, E.
- Wareham, N.J.
- Danesh, J.
- Forouhi, N.G.
- Butterworth, A.S.
- Key, T.J.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1464-3685, 0300-5771
Año de publicación: 2021
Volumen: 50
Número: 1
Páginas: 212-222
Tipo: Artículo