Plant foods, dietary fibre and risk of ischaemic heart disease in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) cohort

  1. Perez-Cornago, A.
  2. Crowe, F.L.
  3. Appleby, P.N.
  4. Bradbury, K.E.
  5. Wood, A.M.
  6. Jakobsen, M.U.
  7. Johnson, L.
  8. Sacerdote, C.
  9. Steur, M.
  10. Weiderpass, E.
  11. Würtz, A.M.L.
  12. Kühn, T.
  13. Katzke, V.
  14. Trichopoulou, A.
  15. Karakatsani, A.
  16. La Vecchia, C.
  17. Masala, G.
  18. Tumino, R.
  19. Panico, S.
  20. Sluijs, I.
  21. Skeie, G.
  22. Imaz, L.
  23. Petrova, D.
  24. Quirós, J.R.
  25. Yohar, S.M.C.
  26. Jakszyn, P.
  27. Melander, O.
  28. Sonestedt, E.
  29. Andersson, J.
  30. Wennberg, M.
  31. Aune, D.
  32. Riboli, E.
  33. Schulze, M.B.
  34. Di Angelantonio, E.
  35. Wareham, N.J.
  36. Danesh, J.
  37. Forouhi, N.G.
  38. Butterworth, A.S.
  39. Key, T.J.
  40. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Epidemiology

ISSN: 1464-3685 0300-5771

Año de publicación: 2021

Volumen: 50

Número: 1

Páginas: 212-222

Tipo: Artículo

DOI: 10.1093/IJE/DYAA155 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible