Adopting a High-Polyphenolic Diet Is Associated with an Improved Glucose Profile: Prospective Analysis within the PREDIMED-Plus Trial
- Tresserra-Rimbau, A.
- Castro-Barquero, S.
- Becerra-Tomás, N.
- Babio, N.
- Martínez-González, M.Á.
- Corella, D.
- Fitó, M.
- Romaguera, D.
- Vioque, J.
- Alonso-Gomez, A.M.
- Wärnberg, J.
- Martínez, J.A.
- Serra-Majem, L.
- Estruch, R.
- Tinahones, F.J.
- Lapetra, J.
- Pintó, X.
- Tur, J.A.
- López-Miranda, J.
- Cano-Ibáñez, N.
- Delgado-Rodríguez, M.
- Matía-Martín, P.
- Daimiel, L.
- Sánchez, V.M.
- Vidal, J.
- Vázquez, C.
- Ros, E.
- Basterra, F.J.
- de la Puente, M.F.
- Asensio, E.M.
- Castañer, O.
- Bullón-Vela, V.
- Tojal-Sierra, L.
- Gómez-Gracia, E.
- Cases-Pérez, E.
- Konieczna, J.
- García-Ríos, A.
- Casañas-Quintana, T.
- Bernal-Lopez, M.R.
- Santos-Lozano, J.M.
- Esteve-Luque, V.
- Bouzas, C.
- Vázquez-Ruiz, Z.
- Palau-Galindo, A.
- Barragan, R.
- Grau, M.L.
- Razquín, C.
- Goicolea-Güemez, L.
- Toledo, E.
- Vergaz, M.V.
- Lamuela-Raventós, R.M.
- Salas-Salvadó, J.
- Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Antioxidants
ISSN: 2076-3921
Año de publicación: 2022
Volumen: 11
Número: 2
Tipo: Artículo