Inflammatory potential of the diet and association with risk of differentiated thyroid cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) cohort

  1. Lécuyer, L.
  2. Laouali, N.
  3. Dossus, L.
  4. Shivappa, N.
  5. Hébert, J.R.
  6. Agudo, A.
  7. Tjonneland, A.
  8. Halkjaer, J.
  9. Overvad, K.
  10. Katzke, V.A.
  11. Le Cornet, C.
  12. Schulze, M.B.
  13. Jannasch, F.
  14. Palli, D.
  15. Agnoli, C.
  16. Tumino, R.
  17. Dragna, L.
  18. Iannuzzo, G.
  19. Jensen, T.E.
  20. Brustad, M.
  21. Skeie, G.
  22. Zamora-Ros, R.
  23. Rodriguez-Barranco, M.
  24. Amiano, P.
  25. Chirlaque, M.-D.
  26. Ardanaz, E.
  27. Almquist, M.
  28. Sonestedt, E.
  29. Sandström, M.
  30. Nilsson, L.M.
  31. Weiderpass, E.
  32. Huybrechts, I.
  33. Rinaldi, S.
  34. Boutron-Ruault, M.-C.
  35. Truong, T.
  36. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Nutrition

ISSN: 1436-6215 1436-6207

Año de publicación: 2022

Volumen: 61

Número: 7

Páginas: 3625-3635

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S00394-022-02897-W GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible