The association between dietary flavonoid and lignan intakes and incident type 2 diabetes in european populations: The EPIC-InterAct study
- Zamora-Ros, R.
- Forouhi, N.G.
- Sharp, S.J.
- González, C.A.
- Buijsse, B.
- Guevara, M.
- Van Der Schouw, Y.T.
- Amiano, P.
- Boeing, H.
- Bredsdorff, L.
- Clavel-Chapelon, F.
- Fagherazzi, G.
- Feskens, E.J.
- Franks, P.W.
- Grioni, S.
- Katzke, V.
- Key, T.J.
- Khaw, K.-T.
- Kühn, T.
- Masala, G.
- Mattiello, A.
- Molina-Montes, E.
- Nilsson, P.M.
- Overvad, K.
- Perquier, F.
- Ramón Quirós, J.
- Romieu, I.
- Sacerdote, C.
- Scalbert, A.
- Schulze, M.
- Slimani, N.
- Spijkerman, A.M.W.
- Tjonneland, A.
- Tormo, M.J.
- Tumino, R.
- Van Der A., D.L.
- Langenberg, C.
- Riboli, E.
- Wareham, N.J.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0149-5992, 1935-5548
Año de publicación: 2013
Volumen: 36
Número: 12
Páginas: 3961-3970
Tipo: Artículo