Plasma carotenoids, Vitamin C, tocopherols, and retinol and the risk of breast cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort

  1. Bakker, M.F.
  2. Peeters, P.H.M.
  3. Klaasen, V.M.
  4. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  5. Jansen, E.H.J.M.
  6. Ros, M.M.
  7. Travier, N.
  8. Olsen, A.
  9. Tjønneland, A.
  10. Overvad, K.
  11. Rinaldi, S.
  12. Romieu, I.
  13. Brennan, P.
  14. Boutron-Ruault, M.-C.
  15. Perquier, F.
  16. Cadeau, C.
  17. Boeing, H.
  18. Aleksandrova, K.
  19. Kaaks, R.
  20. Kühn, T.
  21. Trichopoulou, A.
  22. Lagiou, P.
  23. Trichopoulos, D.
  24. Vineis, P.
  25. Krogh, V.
  26. Panico, S.
  27. Masala, G.
  28. Tumino, R.
  29. Weiderpass, E.
  30. Skeie, G.
  31. Lund, E.
  32. Quirós, J.R.
  33. Ardanaz, E.
  34. Navarro, C.
  35. Amiano, P.
  36. Sánchez, M.-J.
  37. Buckland, G.
  38. Ericson, U.
  39. Sonestedt, E.
  40. Johansson, M.
  41. Sund, M.
  42. Travis, R.C.
  43. Key, T.J.
  44. Khaw, K.-T.
  45. Wareham, N.
  46. Riboli, E.
  47. Van Gils, C.H.
  48. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1938-3207 0002-9165

Año de publicación: 2016

Volumen: 103

Número: 2

Páginas: 454-464

Tipo: Artículo

DOI: 10.3945/AJCN.114.101659 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible