Plasma carotenoids, Vitamin C, tocopherols, and retinol and the risk of breast cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort
- Bakker, M.F.
- Peeters, P.H.M.
- Klaasen, V.M.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Jansen, E.H.J.M.
- Ros, M.M.
- Travier, N.
- Olsen, A.
- Tjønneland, A.
- Overvad, K.
- Rinaldi, S.
- Romieu, I.
- Brennan, P.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Perquier, F.
- Cadeau, C.
- Boeing, H.
- Aleksandrova, K.
- Kaaks, R.
- Kühn, T.
- Trichopoulou, A.
- Lagiou, P.
- Trichopoulos, D.
- Vineis, P.
- Krogh, V.
- Panico, S.
- Masala, G.
- Tumino, R.
- Weiderpass, E.
- Skeie, G.
- Lund, E.
- Quirós, J.R.
- Ardanaz, E.
- Navarro, C.
- Amiano, P.
- Sánchez, M.-J.
- Buckland, G.
- Ericson, U.
- Sonestedt, E.
- Johansson, M.
- Sund, M.
- Travis, R.C.
- Key, T.J.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.
- Riboli, E.
- Van Gils, C.H.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1938-3207, 0002-9165
Año de publicación: 2016
Volumen: 103
Número: 2
Páginas: 454-464
Tipo: Artículo