Dietary fat intake and development of specific breast cancer subtypes

  1. Sieri, S.
  2. Chiodini, P.
  3. Agnoli, C.
  4. Pala, V.
  5. Berrino, F.
  6. Trichopoulou, A.
  7. Benetou, V.
  8. Vasilopoulou, E.
  9. Sánchez, M.-J.
  10. Chirlaque, M.-D.
  11. Amiano, P.
  12. Quirós, J.R.
  13. Ardanaz, E.
  14. Buckland, G.
  15. Masala, G.
  16. Panico, S.
  17. Grioni, S.
  18. Sacerdote, C.
  19. Tumino, R.
  20. Boutron-Ruault, M.-C.
  21. Clavel-Chapelon, F.
  22. Fagherazzi, G.
  23. Peeters, P.H.M.
  24. Van Gils, C.H.
  25. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  26. Van Kranen, H.J.
  27. Key, T.J.
  28. Travis, R.C.
  29. Khaw, K.T.
  30. Wareham, N.J.
  31. Kaaks, R.
  32. Lukanova, A.
  33. Boeing, H.
  34. Schütze, M.
  35. Sonestedt, E.
  36. Wirfält, E.
  37. Sund, M.
  38. Andersson, A.
  39. Chajes, V.
  40. Rinaldi, S.
  41. Romieu, I.
  42. Weiderpass, E.
  43. Skeie, G.
  44. Dagrun, E.
  45. Tjonneland, A.
  46. Halkjær, J.
  47. Overvard, K.
  48. Merritt, M.A.
  49. Cox, D.
  50. Riboli, E.
  51. Krogh, V.
  52. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Journal of the National Cancer Institute

ISSN: 1460-2105 0027-8874

Año de publicación: 2014

Volumen: 106

Número: 5

Tipo: Artículo

DOI: 10.1093/JNCI/DJU068 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible