Dietary flavonoid intake and esophageal cancer risk in the european prospective investigation into cancer and nutrition cohort
- Vermeulen, E.
- Zamora-Ros, R.
- Duell, E.J.
- Luján-Barroso, L.
- Boeing, H.
- Aleksandrova, K.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Scalbert, A.
- Romieu, I.
- Fedirko, V.
- Touillaud, M.
- Fagherazzi, G.
- Perquier, F.
- Molina-Montes, E.
- Chirlaque, M.-D.
- Vicente Argüelles, M.
- Amiano, P.
- Barricarte, A.
- Pala, V.
- Mattiello, A.
- Saieva, C.
- Tumino, R.
- Ricceri, F.
- Trichopoulou, A.
- Vasilopoulou, E.
- Ziara, G.
- Crowe, F.L.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.J.
- Lukanova, A.
- Grote, V.A.
- Tjønneland, A.
- Halkjær, J.
- Bredsdorff, L.
- Overvad, K.
- Siersema, P.D.
- Peeters, P.H.M.
- May, A.M.
- Weiderpass, E.
- Skeie, G.
- Hjartåker, A.
- Landberg, R.
- Johansson, I.
- Sonestedt, E.
- Ericson, U.
- Riboli, E.
- González, C.A.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0002-9262, 1476-6256
Año de publicación: 2013
Volumen: 178
Número: 4
Páginas: 570-581
Tipo: Artículo