Dietary flavonoid and lignan intake and breast cancer risk according to menopause and hormone receptor status in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) Study
- Zamora-Ros, R.
- Ferrari, P.
- González, C.A.
- Tjønneland, A.
- Olsen, A.
- Bredsdorff, L.
- Overvad, K.
- Touillaud, M.
- Perquier, F.
- Fagherazzi, G.
- Lukanova, A.
- Tikk, K.
- Aleksandrova, K.
- Boeing, H.
- Trichopoulou, A.
- Trichopoulos, D.
- Dilis, V.
- Masala, G.
- Sieri, S.
- Mattiello, A.
- Tumino, R.
- Ricceri, F.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Peeters, P.H.M.
- Weiderpass, E.
- Skeie, G.
- Engeset, D.
- Menéndez, V.
- Travier, N.
- Molina-Montes, E.
- Amiano, P.
- Chirlaque, M.-D.
- Barricarte, A.
- Wallström, P.
- Sonestedt, E.
- Sund, M.
- Landberg, R.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.J.
- Travis, R.C.
- Scalbert, A.
- Ward, H.A.
- Riboli, E.
- Romieu, I.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0167-6806, 1573-7217
Año de publicación: 2013
Volumen: 139
Número: 1
Páginas: 163-176
Tipo: Artículo