Dietary intake of vitamin D and calcium and breast cancer risk in the European prospective investigation into cancer and nutrition

  1. Abbas, S.
  2. Linseisen, J.
  3. Rohrmann, S.
  4. Chang-Claude, J.
  5. Peeters, P.H.
  6. Engel, P.
  7. Brustad, M.
  8. Lund, E.
  9. Skeie, G.
  10. Olsen, A.
  11. Tjønneland, A.
  12. Overvad, K.
  13. Boutron-Ruault, M.-C.
  14. Clavel-Chapelon, F.
  15. Fagherazzi, G.
  16. Kaaks, R.
  17. Boeing, H.
  18. Buijsse, B.
  19. Adarakis, G.
  20. Ouranos, V.
  21. Trichopoulou, A.
  22. Masala, G.
  23. Krogh, V.
  24. Mattiello, A.
  25. Tumino, R.
  26. Sacerdote, C.
  27. Buckland, G.
  28. Suárez, M.V.A.
  29. Sánchez, M.-J.
  30. Chirlaque, M.-D.
  31. Barricarte, A.
  32. Amiano, P.
  33. Manjer, J.
  34. Wirfält, E.
  35. Lenner, P.
  36. Sund, M.
  37. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  38. Van Duijnhoven, F.J.B.
  39. Khaw, K.-T.
  40. Wareham, N.
  41. Key, T.J.
  42. Fedirko, V.
  43. Romieu, I.
  44. Gallo, V.
  45. Norat, T.
  46. Wark, P.A.
  47. Riboli, E.
  48. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nutrition and Cancer

ISSN: 0163-5581 1532-7914

Año de publicación: 2013

Volumen: 65

Número: 2

Páginas: 178-187

Tipo: Artículo

DOI: 10.1080/01635581.2013.752018 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible