Consumption of fish and meats and risk of hepatocellular carcinoma: The European prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC)

  1. Fedirko, V.
  2. Trichopolou, A.
  3. Bamia, C.
  4. Duarte-Salles, T.
  5. Trepo, E.
  6. Aleksandrova, K.
  7. Nöthlings, U.
  8. Lukanova, A.
  9. Lagiou, P.
  10. Boffetta, P.
  11. Trichopoulos, D.
  12. Katzke, V.A.
  13. Overvad, K.
  14. Tjønneland, A.
  15. Hansen, L.
  16. Boutron-Ruault, M.C.
  17. Fagherazzi, G.
  18. Bastide, N.
  19. Panico, S.
  20. Grioni, S.
  21. Vineis, P.
  22. Palli, D.
  23. Tumino, R.
  24. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  25. Peeters, P.H.
  26. Skeie, G.
  27. Engeset, D.
  28. Parr, C.L.
  29. Jakszyn, P.
  30. Sánchez, M.J.
  31. Barricarte, A.
  32. Amiano, P.
  33. Chirlaque, M.
  34. Quirós, J.R.
  35. Sund, M.
  36. Werner, M.
  37. Sonestedt, E.
  38. Ericson, U.
  39. Key, T.J.
  40. Khaw, K.T.
  41. Ferrari, P.
  42. Romieu, I.
  43. Riboli, E.
  44. Jenab, M.
  45. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Annals of Oncology

ISSN: 1569-8041 0923-7534

Año de publicación: 2013

Volumen: 24

Número: 8

Páginas: 2166-2173

Tipo: Artículo

DOI: 10.1093/ANNONC/MDT168 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible