Consumption of fish and meats and risk of hepatocellular carcinoma: The European prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC)
- Fedirko, V.
- Trichopolou, A.
- Bamia, C.
- Duarte-Salles, T.
- Trepo, E.
- Aleksandrova, K.
- Nöthlings, U.
- Lukanova, A.
- Lagiou, P.
- Boffetta, P.
- Trichopoulos, D.
- Katzke, V.A.
- Overvad, K.
- Tjønneland, A.
- Hansen, L.
- Boutron-Ruault, M.C.
- Fagherazzi, G.
- Bastide, N.
- Panico, S.
- Grioni, S.
- Vineis, P.
- Palli, D.
- Tumino, R.
- Bueno-de-Mesquita, H.B.
- Peeters, P.H.
- Skeie, G.
- Engeset, D.
- Parr, C.L.
- Jakszyn, P.
- Sánchez, M.J.
- Barricarte, A.
- Amiano, P.
- Chirlaque, M.
- Quirós, J.R.
- Sund, M.
- Werner, M.
- Sonestedt, E.
- Ericson, U.
- Key, T.J.
- Khaw, K.T.
- Ferrari, P.
- Romieu, I.
- Riboli, E.
- Jenab, M.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1569-8041, 0923-7534
Año de publicación: 2013
Volumen: 24
Número: 8
Páginas: 2166-2173
Tipo: Artículo