Meat and heme iron intake and risk of squamous cell carcinoma of the upper aero-digestive tract in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)
- Steffen, A.
- Bergmann, M.M.
- Sánchez, M.-J.
- Chirlaque, M.-D.
- Jakszyn, P.
- Amiano, P.
- Quirós, J.R.
- Gurrea, A.B.
- Ferrari, P.
- Romieu, I.
- Fedirko, V.
- Bueno-de-Mesquita, H.B.
- Siersema, P.D.
- Peeters, P.H.M.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.
- Allen, N.E.
- Crowe, F.L.
- Skeie, G.
- Hallmanns, G.
- Johansson, I.
- Borgquist, S.
- Ericson, U.
- Egeberg, R.
- Tjnøneland, A.
- Overvad, K.
- Grote, V.
- Li, K.
- Trichopoulou, A.
- Oikonomidou, D.
- Pantzalis, M.
- Tumino, R.
- Panico, S.
- Palli, D.
- Krogh, V.
- Naccarati, A.
- Mouw, T.
- Vergnaud, A.-C.
- Norat, T.
- Boeing, H.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1055-9965
Año de publicación: 2012
Volumen: 21
Número: 12
Páginas: 2138-2148
Tipo: Artículo