Meat and heme iron intake and risk of squamous cell carcinoma of the upper aero-digestive tract in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)

  1. Steffen, A.
  2. Bergmann, M.M.
  3. Sánchez, M.-J.
  4. Chirlaque, M.-D.
  5. Jakszyn, P.
  6. Amiano, P.
  7. Quirós, J.R.
  8. Gurrea, A.B.
  9. Ferrari, P.
  10. Romieu, I.
  11. Fedirko, V.
  12. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  13. Siersema, P.D.
  14. Peeters, P.H.M.
  15. Khaw, K.-T.
  16. Wareham, N.
  17. Allen, N.E.
  18. Crowe, F.L.
  19. Skeie, G.
  20. Hallmanns, G.
  21. Johansson, I.
  22. Borgquist, S.
  23. Ericson, U.
  24. Egeberg, R.
  25. Tjnøneland, A.
  26. Overvad, K.
  27. Grote, V.
  28. Li, K.
  29. Trichopoulou, A.
  30. Oikonomidou, D.
  31. Pantzalis, M.
  32. Tumino, R.
  33. Panico, S.
  34. Palli, D.
  35. Krogh, V.
  36. Naccarati, A.
  37. Mouw, T.
  38. Vergnaud, A.-C.
  39. Norat, T.
  40. Boeing, H.
  41. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Cancer Epidemiology Biomarkers and Prevention

ISSN: 1055-9965

Año de publicación: 2012

Volumen: 21

Número: 12

Páginas: 2138-2148

Tipo: Artículo

DOI: 10.1158/1055-9965.EPI-12-0835 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible