Concentrations of resveratrol and derivatives in foods and estimation of dietary intake in a Spanish population: European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)-Spain cohort

  1. Zamora-Ros, R.
  2. Andres-Lacueva, C.
  3. Lamuela-Raventós, R.M.
  4. Berenguer, T.
  5. Jakszyn, P.
  6. Martíez, C.
  7. Sánchez, M.J.
  8. Navarro, C.
  9. Chirlaque, M.D.
  10. Tormo, M.-J.
  11. Quirós, J.R.
  12. Amiano, P.
  13. Dorronsoro, M.
  14. Larrañaga, N.
  15. Barricarte, A.
  16. Ardanaz, E.
  17. González, C.A.
Revista:
British Journal of Nutrition

ISSN: 0007-1145 1475-2662

Año de publicación: 2008

Volumen: 100

Número: 1

Páginas: 188-196

Tipo: Artículo

DOI: 10.1017/S0007114507882997 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

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