Intake of fried foods is associated with obesity in the cohort of Spanish adults from the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition

  1. Guallar-Castillón, P.
  2. Rodríguez-Artalejo, F.
  3. Fornés, N.S.
  4. Banegas, J.R.
  5. Etxezarreta, P.A.
  6. Ardanaz, E.
  7. Barricarte, A.
  8. Chirlaque, M.-D.
  9. Iraeta, M.D.
  10. Larrañaga, N.L.
  11. Losada, A.
  12. Mendez, M.
  13. Martínez, C.
  14. Quirós, J.R.
  15. Navarro, C.
  16. Jakszyn, P.
  17. Sánchez, M.J.
  18. Tormo, M.J.
  19. González, C.A.
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165

Año de publicación: 2007

Volumen: 86

Número: 1

Páginas: 198-205

Tipo: Artículo

DOI: 10.1093/AJCN/86.1.198 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible